autentificare cu OpenID
Hotărâre privind modificarea componenței Comisiei mixte permanente româno-iugoslave pentru micul trafic de călători în zona de frontieră
  • semnat: Prim-ministru, Petre Roman

Acte care menționează acest act:

Guvernul României hotărăște:

Art. 1. - General-maior Bordea Aron, din Ministerul de Interne, se eliberează din calitatea de președinte al părții române în Comisia mixtă permanentă româno-iugoslavă pentru micul trafic de călători în zona de frontieră.

Art. 2. - General-maior Rozoleanu Valeriu, din Ministerul de Interne, se numește în calitate de președinte al părții române în Comisia mixtă permanentă româno-iugoslavă pentru micul trafic de călători în zona de frontieră.

Art. 3. - Mihai Ștefan, din Ministerul Finanțelor - Direcția Generală a Vămilor - și Andrița Teodor, din Ministerul de Interne, se numesc în calitate de membri în Comisia mixtă permanentă româno-iugoslavă pentru micul trafic de călători în zona de frontieră.

Art. 4. - Colonel Voicu Tudor, din Ministerul de Interne, va fi folosit ca expert în Comisia mixtă permanentă româno-iugoslavă pentru micul trafic de călători în zona de frontieră, în locul colonelului Andruța Teodor din Ministerul de Interne.

Art. 5. - Olteanu Constantin, din Ministerul Finanțelor - Direcția Generală a Vămilor - se eliberează din calitatea de membru în Comisia mixtă permanentă româno-iugoslavă pentru micul trafic de călători în zona de frontieră.

Art. 6. - Prevederile art. 2 din H.C.M. nr. 18 din 3 februarie 1987, ale art. 3 din H.C.M. nr. 73 din 10 mai 1988 se abrogă, iar ale art. 2 din H.C.M. nr. 1454 din 25 mai 1989 se modifică în mod corespunzător.